Over ons

Sidijk BV - Heerenveen
De eerste Air tumblingbaan producent!

Met meer dan 40 jaar ervaring in lucht- en schuimgevulde producten zijn wij dé partij op het gebied van Air tumblingbanen en andere trainingsmaterialen in de sport. Als officiële supplier van de Olympische Spelen ligt onze oorsprong in de topsport. Alle producten zijn dan ook ontwikkeld met topsporters en worden geproduceerd volgens de laatste technieken en met de beste materialen.

In 1995 lanceerde Sidijk verschillende trainingsproducten in de nationale en internationale turnwereld. Onze producten vinden inmiddels echter ook hun weg bij het free-runnen, de vechtsport, bij dansshows en cheer leading en in de gymlessen op scholen.

De producten hebben allemaal een toegevoegde waarde voor de sport en het beste voorbeeld is zonder twijfel de opblaasbare Air Tumblingbaan. De allereerste Air Tumblingbaan is in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) door ons ontwikkeld en geproduceerd. De baan is sinds jaren een erkend wedstrijdonderdeel binnen de KNGU en is dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse turnwereld. Het is nog steeds de meest verkochte Air Tumblingbaan.

Kwaliteit

Wij streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Daarom werken we ook alleen met hoogwaardige materialen. Om deze kwaliteit vast te houden, zijn wij ook continu onze producten aan het testen en verbeteren. Dit doen wij onder andere in het Epke Zonderland Turncentrum van Sportstad Heerenveen. Menig topturner traint hier en maakt ook gebruik van de trainingsproducten van Sidijk.

Veiligheid

Het doel van de trainingsproducten is om sporters beter te maken, maar nog belangrijker is de veiligheid. De producten zorgen ervoor dat zowel jonge als oudere sporters verschillende oefeningen op een veilige manier kunnen oefenen en uitvoeren. Hiermee wordt een zelfvertrouwen opgebouwd dat helpt om bijvoorbeeld jonge turners naar een volgend niveau te brengen. Alleen met zelfvertrouwen kan een sporter uitblinken.

AIRBAG Original

Naast ons assortiment in airtracks in trainingsmaterialen, heeft Sidijk in februari 2023 ook een eigen merk airbags gelanceerd, genaamd AIRBAG Original. Ben jij benieuwd of een airbag iets is voor jouw locatie? Ga naar www.airbagoriginal.com

Wilt u persoonlijk advies of heeft u andere vragen?

Bel of mail ons vandaag nog. Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

0566 - 625 700
info@airtrackoriginal.com