Retourbeleid

Mocht het door ons geleverde product uit de webshop van www.airtrackoriginal.nl toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren. Met als uitzondering de voor de klant op maat gemaakte producten.

Retouradres
U kunt uw pakket retour sturen naar:
Sidijk BV
Pluto 1
8448 CM Heerenveen

Voorwaarden

  • De bedenktijd op onze producten is 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in vanaf de dag dat uw bestelling wordt bezorgd. Tijdens de bedenktijd gaat u zorgvuldig om met het product en de verpakking.
  • U dient uw retour eerst aan te melden via info@airtrackoriginal.nl met daarbij de reden van het retourneren. Na een bevestiging van onze kant kunt u uw product(en) retour sturen. Dit dient zo snel mogelijk na de bevestiging gedaan te worden, maar in ieder geval binnen 14 dagen.
  • Het product dient schoon en netjes geretourneerd te worden in de originele verpakking en met alle geleverde toebehoren.
  • De verzendkosten van het retour zijn voor uw eigen rekening.
  • U krijgt uw geld binnen 7 dagen retour gestort nadat wij de retourzending hebben ontvangen.


Contact opnemen
Heeft u nog vagen ten aanzien van ons retourbeleid, dan kunt u ons bereiken via email: info@airtrackoriginal.com of via telefoonnummer: 0566 – 625 700.

Garantie en defecten (na 14 dagen)
Wij geven 1 jaar garantie op al onze producten. Als uw product binnen 1 jaar defect is, dan verzoeken wij u een mail met daarbij een foto van het defecte product te sturen naar info@airtrackoriginal.com. In overleg met u kijken we dan naar een passende oplossing.

Wilt u persoonlijk advies of heeft u andere vragen?

Bel of mail ons vandaag nog. Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

0566 - 625 700
info@airtrackoriginal.com